Megnyitotta kapuit a Tomy Habkávézó! Két bubicsínó, extra habbal, rendel!

A Tomy Toomies a Tomy játékóriás kisgyermekeknek szóló márkája, amely jellegzetes színvilágáról, a minőségre való folytonos törekvéséről és fantasztikus fürdőjáték-kínálatáról ismert. A Tomy Buborékkészítő konyha fürdőjáték két évvel ezelőtt teljesen magával ragadta a kisgyermekes szülőket és a hazai játékközösséget, olyannyira, hogy a 2021-es Ország Játéka versenyen a szakmai zsűri döntése alapján Bébijáték kategóriában 1. helyezést ért el. Aki imádta a Buborékkészítő konyhát, az garantáltan hasonlóan fog érezni a Tomy Toomies legújabb fürdőjátékával, a Habkávézó fürdőjátékkal, kapcsolatban is. Máris mutatjuk, miért!

A Tomy Habkávézó egy, a fürdőkád szélére vagy a csempére felragasztható fürdőjáték, amellyel a gyerekek fantasztikus habfinomságokat készíthetnek. Csak habfürdőt kell tölteni a tartályba, és agyerkőcök pár mozdulattal habot pumpálhatnak belőle, forgathatják a vízikereket, megtölthetik a csészét vízzel, és és egy kis habbal is megszórhatják az elkészített ínyencségeket. A játék már 1 éves kortól használható, és a gyerekek garantáltan imádni fogják ezt a cuki pancsolós játékot, hiszen a sárga kancsóról még egy mosolygó arc is visszanéz rájuk.

A Tomy Habkávézó fürdőjátékkal élmény a fürdés. A gyerekek maguk készíthetik el habkülönlegességeiket, amelyekkel szüleiket is megörvendeztethetik, így a kádban töltött percek biztosan minőségi időtöltésként fognak szolgálni a szülő és a kisgyerek között.

Olvasd el többi cikkünket is:

Mélytengeri nyújtás a Goo Jit Zu Deep Goo Sea-vel! »

Csillogó szárnyak, arany szarv, Swarovski kristályos tiara: Szárnyalj Galupy Unikornisokkal! »

A színezés csak a kezdet! Ismerd meg a Crayola Color POPs 3D foglalkoztatókat! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben