Mélytengeri nyújtás a Goo Jit Zu Deep Goo Sea-vel!

Harcos lény, extra nyúlós és spéci goo-töltettel van megtöltve, mi az? Hát a Goo Jit Zu nyújtható figurák! A nyújtható-nyúzható fidget és stresszlevezető játékok virágkorukat élik, a Goo Jit Zu pedig minden évben újabb és újabb tematikájú figurákkal örvendezteti meg az alternatív karedzésre vágyókat! A legújabb széria, a Deep Goo Sea, a tenger mélyére kalauzol Bennünket!

Blazagon és Thrash neve ismerősen csenghet azok számára, akik évek óta követik a goo-töltelékkel megtöltött figurák kalandjait. Ők ugyanis a Goo Jit Zu visszatérő karakterei, akik már több szériában is szerepeltek – a Depp Goo Sea-ben pedig tengeri harcos lényekké változtak! A kopoltyús nyúlóharcosok között azonban új arcok is visszaköszönnek: ilyen például Foogoo, a gigafejest adó tengeri lény, Squidor, a polippofon-mester, vagy Mantara, a titokzatos tengeri nindzsa. A gyűjthető figurákkal fantasztikus csatajeleneteket lehet játszani, rugalmasságuknak köszönhetően pedig csaknem bármilyen harcmozdulatot képesek kivitelezni. Az egyéni kiszerelések mellett ráadásul CSATA csomagok is várnak a gyerkőcökre (és a fidget játékokért rajongó felnőttekre), amelyekben két, egymás ellen csatázó karakter található.

A nyújtható játékok tengerében a Goo Jit Zu igazi ereje abban rejlik, hogy a figurák nemcsak remekül nyújthatóak, de a nyomkodásuk is éppolyan különleges élményt nyújt. Ha egyszer a kezedbe veszed, nagyon nehéz lesz letenni… de talán nem is kell!

Olvasd el többi cikkünket is:

Gyerekbarát strandok - Hol érdemes nyáron kikapcsolódni a családdal? »

Az elengedhetetlen strandkészlet - Mit vigyél magaddal a strandoláshoz? »

Így foglald le a gyerekeket egy kerti partin! »

Összes cikkünkért kattints ide »