Mini Walkiez: Sétáló kiskutyák – biztonságos kedvencek kicsiknek is

Amikor a gyerekek meglátnak egy kiskutyát, gyakran kérlelni kezdik anyát és apát, ők is szeretnének egy aranyos, ugató szőrgombócot. A kicsi gyerekek viszont még nem tudják felmérni, mekkora felelősséggel jár egy valódi háziállatról gondoskodni. Bár rengeteg élményt és szeretet képes adni egy valódi kutyus a háznál, megterhelő lehet a megfelelő körülmények biztosítása az új családtag számára. A kisebb gyerekek pedig még nem értik, hogy hogyan szabad a háziállatokhoz nyúlni, hogyan ne ijesszék meg őket vagy okozzanak nekik fájdalmat akaratlanul. Az ilyen helyzetek pedig könnyen balesethez vezethetnek. Így komoly megfontolás igényel, hogy belevágjunk-e a kutyatartásba. A cuki szőrmókokat eleinte mindenképp szerencsésebb egy interaktív kiskedvenc segítségével bevezetni a gyerekek életébe. A valódi kutyafajtákról mintázott, tündéri Mini Walkiez sétáló kiskutyák pedig ideálisak erre a feladatra.

Hat népszerű kutyafajta ¬– dalmata, uszkár, beagle, németjuhász, labrador, bichon – olyan méretű, cuki plüssállattá változott, hogy a kisebb gyerekek is könnyen játszhatnak velük, sőt, akár sétáltathatják is őket. A Mini Walkiez kiskutyák valóban elindulnak, ha szólongatják őket, vagy megnyomják a fülüket, sőt, még ugatnak is. A kutyusokon színes póráz található, hogy teljes legyen a sétáltatás élménye. Ha viszont a kicsik véletlenül beleakadnának, a póráz biztonsági kapcsolói azonnal szétkapcsolódnak. Ha a kiskedvencek nem kapnak elég figyelmet, akkor mozgással és ugatással igyekeznek magukra vonni a kis gazdik figyelmét.

Így a gyerekek játékosan és biztonságosan ismerkedhetnek a kutyatartás és a gondoskodás örömeivel. Ha a gyerekek változatlanul vágynak egy valódi kiskedvencre, és a szülők is szívesen felvállalják a szőrmókkal járó örömöket és kötelességeteket, akkor a Mini Walkiez sétáló kiskutyák jó lehetőséget biztosítanak arra, hogy a kutyáról való törődés fontosságára felkészítsük az apróságokat.

Olvasd el többi cikkünket is:

Húsvét a világ körül: hogy ünnepelnek mások? »

Örök tavasz a gyerekszobában: DigiBirds énekes madárkák »

Biopod Cyberpunk: Összeszerelhető őslények új köntösben »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben