Monday, Tuesday… Wednesday Addams már Magyarországon is!

Elég csak annyit mondanunk, hogy „Wednesday”, és már senki sem a hét harmadik napjára, hanem az Addams család veszedelmes és mindig komor lányára fog gondolni – ennyire forgatta fel mindennapjainkat a Netflix sikersorozata. Tinilányok és fiatal felnőttek együtt tapadtak a TV-képernyőre, és nézték ámulattal, ahogy Wednesday Addams hősiesen helytáll a veszélyes és rejtélyekkel teli új környezetben, amelybe belecsöppent … és persze az ikonikus szalagavatós táncot sem hagyhatjuk figyelmen kívül…

Ha az előbbiek Rád vagy gyerekedere is igazak, fantasztikus hírünk van számotokra: véget ért a várakozás – a Wednesday tematikájú termékek már Magyarországra is megérkeztek! Mutatjuk, milyen termékeket szerezhettek be, hogy a galád Addams család lánya bárhová elkísérhessen Benneteket:

Minix: Wednesday Addams és Enid Sinclair figurák

Vajon mit rejt a modern, ablakos csomagolás? Hát persze, hogy a Netflix-sorozat két főszereplőjének valamelyikét: Wednesday-t vagy legjobb barátnőjét, a bohókás vérfarkaslány Enidet! A 12 cm-es figurák kiváló minőségű, strapabíró anyagból készültek. Kompakt kialakításukból adódóan a figurák nemcsak a boldog tulajdonosok polcait ékesíthetik, hanem kabalaként is használhatók, és a rajongók bárhová magukkal vihetik kedvenc figuráikat.

Kávézz, teázz, kakaózz Wednesday Addams bögréből!

Ha ebből a bögréből iszod a reggeli szürcsölnivalódat, kellően borongósan indul a napod! A bögréken vicces angol feliratok találhatók, az egyiknek ráadásul még a belseje is éjfekete, így még a legyszínesebb üdítőitalt is igazán Addams-stílusúvá varázsolja.

Wednesday-poszter minden falra!

Egyetlen Addams family rajongó szobájából sem hiányozhat a Wednesday sorozat főszereplőjét ábrázoló óriás méretű poszter! Már csak méltó helyét kell megtalálni, és a rajongók a következő évad kezdetéig is minden nap találkozhatnak kedvenc karakterükkel, de a poszter akár egy tematikus szülinapi parti vagy halloweeni banzáj dekoreleme is lehet!

Készüljetek fel, mert még sok meglepetéssel készülünk Nektek! Érdemes figyelni webéruházunkat, mert borzongatóan jó dolgok következnek!

Olvasd el többi cikkünket is:

Gyereknapi meglepetéskalauz – ajándékozz nem mindennapi élményt! »

Így szeresd a trambulinod! Tippek, trükkök, jótanácsok Tőlünk Neked »

Új együttműködés keretében ötvözi tudása legjavát a Playmobil és a Crayola »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben