Örök tavasz a gyerekszobában: DigiBirds énekes madárkák

Végre itt a tavasz; a kert, a parkok és az erdei séták végre megint madárdaltól hangosak. A természetkedvelő gyerkőcök örömmel figyelik, hogy a kis tollasok hogy válaszolnak egymásnak az ágakról. Nem kell élő állatot tartani ahhoz, hogy ezt a szívmelengető élményt a gyerekszobába is becsempészhessük. A DigiBirds énekes madárkák csicsergése akár a négy fal között is bearanyozhatja a tollas háziállatra vagy dallamokkal teli játékra vágyó gyerekek mindennapjait. A valódi madarakról mintázott, díszdobozban érkező kiskedvencek még külsejükkel is feldobják a gyerekszobát.

Az interaktív madárkák csipogással válaszolnak kis gazdájuknak, és akár kopogással is fel lehet kelteni a figyelmüket. A füttyszót 50 féle meglepetésdallam egyikével jutalmazzák. De rájuk is vigyázni kell, akár egy igazi madárkára, hiszen ha túl szorosan tartják őket, megijednek. Sokkal jobban érzik magukat, ha a gyerekek vállán vagy táskáján pihenhetnek – a ruhára vagy pántra színes csíptetőkkel rögzíthetők.

A daloskedvű madárkák közös játékra bátorítják a gyereket. Ha minden gyerkőc magával hozza a saját DigiBirds énekes madárkáját, akár kórust is alkothatnak. A gyerekek azt is kiválaszthatják, hogy ki lesz a kórusvezető, akinek az énekét és a mozgását a többi madárka utánozza. Elég egy kis simogatás, és a madárcsapat irányításának lehetősége egy másik egy másik madárra száll. Így teljes lesz az egyenlőség a vidám kis jégmadár, az aranyos kolibri és a kedves papagáj között. A páva pedig ugyanúgy tud érvényesülni, mint a kakadu vagy a csodás piros kardinálispinty. A DigiBirds madárcsapatban egész biztos minden gyerkőc megtalálja a hozzá leginkább illő színt, mintát és dallamot.

Olvasd el többi cikkünket is:

Augusztus 13-án a balkezeseké a világ! »

5 tipp a tökéletes iskolatáska kiválasztásához »

Húsvét a világ körül: hogy ünnepelnek mások? »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben