Phlat Ball

A sport nagyszerű a gyermekek számára. Jókedvűek, formában tartják növekvő testüket, a csapatsportok pedig lehetőséget teremtenek a gyermekek számára új barátok megszerzésére. Néhányan eljuthatnak odáig, hogy azt mondják, vannak bizonyos értékek és élettanulmányok, mint a kemény munka, a csapatmunka és az elkötelezettség, amelyeket leginkább fiatalon a sport révén lehet megtanítani.

Sajnos a legtöbb szülő vagy tanár a hagyományos sportokra, például kosárlabdára, futballra és baseballra hagyatkozik e célok elérése érdekében. Ezek a sportok azonban sokszor rengeteg idővel és energiabefektetéssel járnak, melyek miatt a gyerekek inkább feladatnak, mintsem kellemes időtöltésnek fognak fel.

Vannak azonban olyan kültéri játékok is, mellyel a sport igazán felszabadító élmény lehet! Ilyen például a frizbizés! Ezt a játékot lehet ketten, vagy többen is játszani egymásnak passzolgatva, vagy akár két csapatban egymás ellen! Ha pedig egyedül lenne az ember, akár házikedvencünkkel is frizbizhetünk egy jót, mely segít a kutyusnak és a gazdinak is a napi ajánlott mozgás elvégzésben.

Mivel a játék sok futást, ugrást igényel, ezért javul gyermekünk állóképessége, szervezetük kalóriát éget, ami fokozza az anyagcsere működését is. A dobás és elkapás pedig fejleszti a szem és kéz összehangoltságát és a koordinációs képességet.

Amennyiben gyermekünk inkább mégis labdázni szeretne, sebaj! A Phlat Ball egyben labda is, mely egy könnyed mozdulattal frizbivé préselhető! Ha ügyesen dobjuk el, a frizbi a levegőben labdává változik. A gyerekek kézügyességét fejleszti, és nem utolsó sorban izgalmas meccs is kialakulhat belőle! Játszuk egy körben, akinek a kezében labdává változik kiesik! A Phlat Ball csapatjátéknak is kiváló. Egy csapat akkor kap pontot, ha az ellenfél kezében labdává alakul!

Egy igazán izgalmas és ötletes játékról van szó tehát, melynek számos jótékony hatása van a gyerekek fizikális és mentális állapotára egyaránt. Oldalunkon számos színű, mintájú Phlat Ball közül válogathatsz! Ne habozz, próbáld ki te is!

Olvasd el többi cikkünket is:

Miért fontos, hogy a gyerekek kedvükre rajzoljanak és fessenek? »

Matchify: Pörgős párosítós játék 2021 karácsonyára »

Na de mi az a SUP? »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben