Tánc a négy fal között – Skippy Dance

Bizony mostanában többet bámulunk kifelé az ablakon, mint befelé, és ez a gyerekeken is nagy nyomot hagyhat, hiszen ha nem mozognak eleget, akkor - a fizikai mellett – mentális egészségük is hanyatlásba fog kezdeni.

Mit tehet ilyenkor a szülő?

Attól függően, hogy mekkora a lakás persze – kialakíthat a szülő egy kis helyet a testmozgásnak, hogy a csemeték élvezhessék az ugrabugrát és mókásan teljenek a négy fal közötti órák. És hogy ezt mi segít koordinálni? A zene.

Jókedv

A zene segít a gyerekeknek jókedvre derülni, mosolyt csalni az arcukra, valamint megmozgatja őket a ritmus. Választhatnak kedvenc zenéik közül, ami javít a közérzetükön és kizökkenti őket kicsit a bezártságból. Nincs más hátra, mint a hopszassza.

Skippy Dance

A Skippy Dance a legújabb táncőrület, melyet egy gumiszalag köré építettek. Ez bizony egy retro játék, új köntösbe bújtatva. A kicsik csinálhatják egyedül is, vagy akár többen, hogy a móka is megsokszorozódjon. A Skippy Dance gumit össze kell kötni a végeinél és kifeszíteni a gyerekek lábán, vagy széklábakon, hogy két gumi segítse a gyerekeket a táncuk koordinálásában. A trükkök így könnyebben, vagy éppen megnehezítve sajátíthatók el.

Skippy Dance

Koreográfiák

A Skippy Dance Akadémia oldalán találni videókat a betanulható koreográfiákról és táncmozdulatokról, azonban saját tánclépések kialakításával, a közösségi médián keresztül, akár a világot is lenyűgözhetik az apró táncosok. A határ a csillagos ég, minden zenére és ritmusra más-más mozdulatsort ötölhetnek ki a kis kreatív örökmozgók.

Színes gumiszalagok

A színes gumiszalagok – amellett, hogy stílusba öntik a tánc szeretetének kifejezését – segítenek abban is, hogy egy helyre redukálódjon az ugrabugra, azaz lakáson belül ne rohangáljanak a gyerekek, hanem megfelelő keretek között kreatívkodjanak, vezessék le a felesleges energiáikat, vagy fektessék be egy új vagy haladásban lévő hobbijukba. Mire vártok még? SKIPPY DANCE!

ODA-VISSZA HIPP-HOPP trükk (EGYEDÜL)

Még több Skippy Dance Tánclépéseket vagy tippeket és trükköket itt találhattok.

Olvasd el többi cikkünket is:

A felnőtteknek is kell a játék »

Fiúknak kisautó, lányoknak Barbie? »

Megtaláltuk az Ország Játékát! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben