Zó… Ozó… Homokozó!

Visszavonhatatlanul beköszöntött a jó idő, ami sok-sok játékot jelent a szabadban. A kicsik imádnak építeni és összekoszolni magukat, és ezek tökéletes kombinációja nem más, mint a… homokozó! Mindegy, hogy a játszótéren vagytok vagy a kertben, (homok)tengernyi kaland vár rátok.

Webáruházunkban garantáltan megtalálja mindenki a számára legtökéletesebb játékot. Mancs őrjárat vagy Barbie mintával díszített vödör? Pár plusz lapát, mert az valahogy mindig eltűnik? Locsolókanna, hogy legyen mindig elég nedves homok a várhoz vagy a formákhoz? Dömper, hogy igazán hatékonyan lehessen szállítani a homokot? Esetleg homokfagyit készítenétek?

Ám a klasszikus homokozójátékokon túl sok érdekesség vár még a kicsikre. Az Ecoiffier: Homokozós és vizes játékasztallal akár a teraszon/erkélyen is használható, nem szükséges hozzá feltétlenül homokozó - vagy elég hozzá egy kis méretű kagyló alakú is, amiben egyszerűen cserélhető a homok és akár pancsolóként is funkcionálhat.

De miért is szeretik ennyire a gyerekek a homokozást? Mert a homokozó egy külön birodalom számukra, amit a saját kedvük és fantáziájuk szerint formálhatnak. Lehet királyság kastéllyal, lehet építési terület, mocsár, sivatag… bármi. És persze az sem utolsó szempont, hogy végre-valahára összekoszolhatják magukat annyira, amennyire csak szeretnék. Ha nyakig sárosak a gyerekek, gondoljatok arra, hogy játék közben fejlődik a finommotorikájuk, a szem-kéz koordinációjuk, a problémamegoldó képességük és a fantáziájuk is.

Olvasd el többi cikkünket is:

Tippek a biztonságos pancsoláshoz! »

Miért jó SUP-ozni? »

A trambulinod is készen áll a nyárra? »

Összes cikkünkért kattints ide »