Zselében fürdeni? Miért is ne!

A pancsolás és az esti fürdés mindig jó móka, de előfordul, hogy unalmas századszorra is eljátszani is eljátszani ugyanazt a hajós vagy sellős kalandot. Ha így érzitek, ideje egy kicsit feldobni a hangulatot – méghozzá slime-al!

És nem is akármilyen slime-ról van szó. A Glibbi termékekkel nyúlós zselévé változtathatjátok a fürdővizet, és jó hír, hogy kizárólag természetes, bőrbarát anyagokból készült – erre az is garancia, hogy az Egyesült Királyságban gyártják - és a használata is egyszerű. Mindössze bele kell szórni a vízbe, és kezdődik is a varázslat.

A nyúlós slime már önmagában is élmény, de képzeljétek el a százaszorra végigjátszott fürdőkalandot úgy, hogy a hajó és a sellő zselében úszkál. Attól nem kell tartani, hogy kárt tesz a játékokban vagy a kádban, mivel könnyedén lemosható vízzel.

Ám akkor sincs gond, ha nem vagytok slime rajongók, ugyanis a Glibbi kínálatában színes fürdőbombákat is találtok. Van köztük illatos, vagy éppen szivárvány színekben feloldódó felhő és rakéta is.

Születésnapi zsúrokra is tökéletes választás, amikor azt kérik az anyukák, hogy „mindegy mit hoztok ajándékba, csak kérlek, ne kelljen tárolni.”

Olvasd el többi cikkünket is:

Itt a tavasz, irány a kert! Szuper kültéri játékötletek »

Készülj velünk a húsvétra! »

Életre szóló tudás STEM játékokkal »

Összes cikkünkért kattints ide »