Hűségpont akció

Vásárlásodért dupla hűségpont jár!

A hűségpontrendszer visszatérését akcióval kezdjük: Minden elköltött 40 Ft után most nem 1, hanem 2 Teó Tallér hűségpont jár, amit a következő vásárlásodnál válthatsz be! Az akció 2017. szeptember 29-től 2017. október 31-ig tart.

A Teo Tallér hűségpontokkal kapcsolatos általános tudnivalókat az Általános szerződési feltételekben érheted el vagy az alábbi hivatkozáson:

Hűségpont gyűjtésre fel! :)

Teo Tallér hűségpontok

 

Vásárlás után járó Teo Tallér hűségpontok regisztrált vásárlóknak

A vásárlói hűség nálunk Teo Tallért, azaz elkölthető pénzt ér! Miközben vásárolsz a JatekBolt.hu oldalon, automatikusan Teo Tallér hűségpontokat kaphatsz. 1 db Teo Tallér = 1 Ft-ot ér. Az így összegyűjtött Teo Tallér a vásárolt termék teljes vételára jóváírása napjától számított 120 (százhúsz) napon belül használható fel a következő vásárláskor, a vásárolt termék vételárának 25 %-áig, de legfeljebb 5.000 Ft értékig.

Hogyan működik a Teo Tallér hűségpont rendszer?

A rendelés leadásánál az áruérték* alapján számítódnak a Teo Tallér hűségpontok. Ezek a Teo Tallérok hozzáadódnak a számládhoz, mint „Teo Tallérok”, mely a személyes menüben megtekinthető. Miután megérkezett a rendelésed teljes ellenértéke (jóváírás napja) (a vásárlástól számított 1-5 nap), azután lesznek a Teo Tallérok jóváírva, amelyeket új vásárláskor bármely termékre elköltheted. Ha az összegyűjtött Teo Tallérokat szeretnéd megnézni, akkor ahhoz be kell jelentkezned a fiókodba. A Teo Tallérokat a pénztárnál történő vásárláskor lehet beváltani.
*A kedvezmény összegébe a szállítási költség és az esetleges utánvét díja nem számít bele.

Teo Tallérok beváltása

A vásárlás minden 40 (negyven) forintja után lehet 1 (egy) Teo Tallért kapni. 1 (egy) Teo Tallér = 1 (egy) Ft. Például: Termék ára bruttó 8000,-Ft ez 200 Teo Tallér, azaz vásárlása értékének 2,5%-át kapja meg. Fenntartjuk a jogot a Teo Tallérok átváltási értékének 130 (százharminc) nappal előzetesen nyilvánosságra hozott változtatására. Itt mindig megtalálhatod az aktuális átváltási értéket.

Teo Tallérok felhasználása

Ha van a számládon Teo Tallér hűségpont, akkor vásárolhatsz vele a JatekBolt.hu webáruházban. A pénztárnál lehet a Teo Tallérokat elkölteni bármelyik termékre (a szállítási díjra nem vonatkozik). A vásárolt termék teljes vételára jóváírása napjától számított 120 (százhúsz) nap után a fel nem használt Teo Tallér hűségpontok automatikusan törlődnek. Kuponkód vagy egyéb kedvezmény használata esetén is jár Teo Tallér pont a csökkentett összérték alapján.

Jár-e Teo Tallér a Teo Tallér hűségponttal fizetett vásárlás után?

A Teo Tallér hűségpontokkal fizetett részért nem, az azt meghaladó részért igen. Pl. a rendelés értéke 4000 Ft, ebből 1000 Ft-ot Teo Tallér hűségponttal fizetsz, akkor 3000 Ft után újabb Teo Tallér hűségpontok kerülnek kiszámításra.

Felhasználási feltételek

Teo Tallér hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárló kaphat. Kizárólag online vásárláshoz használhatók fel a Teo Tallérok, vásárolt termék teljes vételára jóváírása napjától számított 120 (százhúsz) napon belül. A Teo Tallérokat nem lehet készpénzre váltani és nem lehet más vásárlónak átadni. Lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár Teo Tallér. A szállítási költséget és az esetleges utánvét díjat nem számítjuk Teo Tallér pontalapként.