Hűségpont akció

Vásárlásodért dupla hűségpont jár!

A hűségpontrendszer visszatérését akcióval kezdjük: Minden elköltött 40 Ft után most nem 1, hanem 2 Teó Tallér hűségpont jár, amit a következő vásárlásodnál válthatsz be! Az akció 2017. szeptember 29-től 2017. október 31-ig tart.

A Teo Tallér hűségpontokkal kapcsolatos általános tudnivalókat az Általános szerződési feltételekben érheted el vagy az alábbi hivatkozáson:

Hűségpont gyűjtésre fel! :)

Teo Tallér hűségpontok

 

Vásárlás után járó Teo Tallér hűségpontok regisztrált vásárlóknak

A vásárlói hűség nálunk Teo Tallért, azaz elkölthető pénzt ér! Miközben vásárolsz a JatekBolt.hu oldalon, automatikusan Teo Tallér hűségpontokat kaphatsz. 1 db Teo Tallér = 1 Ft-ot ér. Az így összegyűjtött Teo Tallér a vásárolt termék teljes vételára jóváírása napjától számított 120 (százhúsz) napon belül használható fel a következő vásárláskor, a vásárolt termék vételárának 25 %-áig, de legfeljebb 5.000 Ft értékig.

Hogyan működik a Teo Tallér hűségpont rendszer?

A rendelés leadásánál az áruérték* alapján számítódnak a Teo Tallér hűségpontok. Ezek a Teo Tallérok hozzáadódnak a számládhoz, mint „Teo Tallérok”, mely a személyes menüben megtekinthető. Miután megérkezett a rendelésed teljes ellenértéke (jóváírás napja) (a vásárlástól számított 1-5 nap), azután lesznek a Teo Tallérok jóváírva, amelyeket új vásárláskor bármely termékre elköltheted. Ha az összegyűjtött Teo Tallérokat szeretnéd megnézni, akkor ahhoz be kell jelentkezned a fiókodba. A Teo Tallérokat a pénztárnál történő vásárláskor lehet beváltani.
*A kedvezmény összegébe a szállítási költség és az esetleges utánvét díja nem számít bele.

Teo Tallérok beváltása

A vásárlás minden 40 (negyven) forintja után lehet 1 (egy) Teo Tallért kapni. 1 (egy) Teo Tallér = 1 (egy) Ft. Például: Termék ára bruttó 8000,-Ft ez 200 Teo Tallér, azaz vásárlása értékének 2,5%-át kapja meg. Fenntartjuk a jogot a Teo Tallérok átváltási értékének 130 (százharminc) nappal előzetesen nyilvánosságra hozott változtatására. Itt mindig megtalálhatod az aktuális átváltási értéket.

Teo Tallérok felhasználása

Ha van a számládon Teo Tallér hűségpont, akkor vásárolhatsz vele a JatekBolt.hu webáruházban. A pénztárnál lehet a Teo Tallérokat elkölteni bármelyik termékre (a szállítási díjra nem vonatkozik). A vásárolt termék teljes vételára jóváírása napjától számított 120 (százhúsz) nap után a fel nem használt Teo Tallér hűségpontok automatikusan törlődnek. Kuponkód vagy egyéb kedvezmény használata esetén is jár Teo Tallér pont a csökkentett összérték alapján.

Jár-e Teo Tallér a Teo Tallér hűségponttal fizetett vásárlás után?

A Teo Tallér hűségpontokkal fizetett részért nem, az azt meghaladó részért igen. Pl. a rendelés értéke 4000 Ft, ebből 1000 Ft-ot Teo Tallér hűségponttal fizetsz, akkor 3000 Ft után újabb Teo Tallér hűségpontok kerülnek kiszámításra.

Felhasználási feltételek

Teo Tallér hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárló kaphat. Kizárólag online vásárláshoz használhatók fel a Teo Tallérok, vásárolt termék teljes vételára jóváírása napjától számított 120 (százhúsz) napon belül. A Teo Tallérokat nem lehet készpénzre váltani és nem lehet más vásárlónak átadni. Lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár Teo Tallér. A szállítási költséget és az esetleges utánvét díjat nem számítjuk Teo Tallér pontalapként.

Mi is sütiket (cookie) használunk az oldalainkon. Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Rendben Nem szeretném